Opptak

NHHs eminente storband trenger friskt blod, og ønsker alle spilleglade studenter hjertelig velkommen til opptaksøvelse mandag 27.08!

I denne omgang er vi i hovedsak på jakt etter deg som spiller enten trompet, saksofon, trombone, trommer/perkusjon, bass eller piano. Nøl allikevel ikke med å ta kontakt om du spiller et annet storbandinstrument. Har du spørsmål om noe som helst, send oss en melding på Facebook-siden vår, en e-post til leder@bigbusinessband.no, eller sjekk ut https://bigbusinessband.no/faq/

Opptaksøvelsen foregår på mandag 27.08, med et lite og uhøytidelig intervju i forkant.

Påmelding innen torsdag 23.08:
Påmeldingsskjema

/////////////
NHH’s big band is recruiting new musicians, and we welcome you to our rehearsal Monday, 27.08, to play with us as your audition.

This winter we are mainly looking for trumpeters, saxophonists, trombonists, drummers / percussionists and a pianist, but don’t hesitate to contact us if you play another big band instrument and would like to apply. If you have questions, don’t hesitate to send us a message on our Facebook page or an email to leder@bigbusinessband.no.

There will be a small, casual interview in advance of the rehearsal.

Exchange students are welcome to try out!

Please register on the link below before Thursday 23.08 and you will be contacted:
Registration form

 

———————-

Har du lyst til å spille i storband? Er du student og bosatt i Bergen? Vel, da er Big Business Band bandet for deg! Vi er om lag 20 medlemmer. I og med at normal omløpstid for studentene på NHH er fem år, betyr jo dette at BBB i snitt mister 4 medlemmer hvert år – som går inn i Big Business Men & Women, og driver norsk nærings- og musikkliv til nye høyder.

Vi trenger altså friskt blod i bandet kontinuerlig, så hvis du kan spille et instrument eller lirke av deg vakre toner med strupebåndene, er du kanskje et potensielt nytt medlem i BBB. Men du vet kanskje ikke om vi vil ha deg, eller at du vil ha noe med oss å gjøre, så vi laget en liste med ofte stilte spørsmål som vi svarer på her.

Etter å ha lest spørsmål og svar, kan det være du finner ut at du har lyst til å prøve å komme med hos oss. Da kan du ta kontakt på ulike måter, for eksempel ved en henvendelse til leder eller musikalsk ansvarlig i styret. Kontaktinformasjon finnes her.

 

Reklamer