Sosialt

For Big Business Band er det sosiale miljøet svært viktig. Vi har nedfelt i våre statutter at det sosiale skal telle like mye som det musikalske - en “50/50-regel”. Dette gjør at bandet forplikter seg til å være like aktive i det sosiale som det musikalske, og har så langt skapt et flott miljø for medlemmene. For noen kan det sikkert bli i meste laget - men det å være med på det sosiale er selvsagt helt frivillig!

sos tur

Vi har flere måter å sørge for høy sosial aktivitet på. En måte er gjennom vårt kjære rom, Kammerset. Her møtes medlemmene opptil flere ganger i uken, av og til for å ta lunsj sammen i en hektisk skolehverdag, av og til for å høre musikk, av og til for kollokvie, og av og til for å nyte god drikke. En gang hvert semester arrangerer vi Dame- og Herremiddag. Ved Dame- og Herremiddag konsumerer damene og herrene i BBB finere mangeretters middager hver for seg. Deretter møtes vi og har lystig lag til langt ut i de små timer. Dette er dagen for pent antrekk, høy sigarføring og dyr konjakk. For eksempel dagen rett etter at studielånene har kommet…

Et annet arrangement som er utrolig viktig, og som må sies å være av stor betydning for det sosiale miljøet, er sosialiseringsturen. Den arrangeres hver høst, like etter opptak - slik at gamle og nye medlemmer kan bli kjent med hverandre. De siste årene har vi leid Sjøheimevernets hytte på Kvamsskogen - en hytte med flott beliggenhet hvor vi koser oss med god mat, god drikke, og utrolig mye moro. Som regel har vi også en liten øvelse, og det er ofte jamsessions på både fredag og lørdag kveld.

Det viktigste av alt med de sosiale aktivitetene som skjer i BBBs regi er at de skaper samhørighet og vennskap mellom BBBerne.Gjennom det sosiale blir medlemmene i Big Business Band gode venner - et vennskap mange har tatt med seg videre ut i arbeidslivet. Flere av medlemmene i BBB har musikken som sin viktigste interesse, og er ikke med i storbandet for å få “listefyll” på CVen. Det gjør at engasjementet i storbandet er genuint - noe som er helt avgjørende for å skape et godt storband!

Annet om sosialt

Bli med i BBB?
Kammerset
Ofte stilte spørsmål